PHP Forum Update - Thank you

Suggestions & Help using the Jaguar I-Pace Forum
Post Reply
fa147
Posts: 906
Joined: Thu Aug 08, 2019 1:25 pm
Location: London / United Kingdom

PHP Forum Update - Thank you

Post by fa147 » Thu Mar 05, 2020 9:25 pm

Hi Rob,

This is not a “this is broken” but more a thank you for the PHP upgrade as it now looks far better and (for me) is far more responsive for searches and general navigation.

The font seems much smoother and the new blue really stands out and makes content navigating much easier to see/distinguish.

Thank you and keep up the good work.
I-Pace MY20 HSE, Corris Grey, Ebony/Ebony Interior, 20” Grey & Diamond Turned, Panoramic Roof
IMC: S20A_20.16.5-536345 | Telematics: 16.2 | Map 08.030.0106.0154
Home Charging: Zappi 2.0

Rob
Site Admin
Posts: 146
Joined: Mon Mar 31, 2014 3:38 pm

Re: PHP Forum Update - Thank you

Post by Rob » Thu Mar 05, 2020 9:28 pm

No problem, glad you’re happy. I still have a tweak or two to do. It’s been mentioned the all white background is a little too bright so I might tone that down a bit.

Thanks

Abu Dhabi Dude
Posts: 449
Joined: Sun Feb 02, 2020 9:34 pm
Location: United Kingdom

Re: PHP Forum Update - Thank you

Post by Abu Dhabi Dude » Thu Mar 05, 2020 10:36 pm

Rob wrote:
Thu Mar 05, 2020 9:28 pm
No problem, glad you’re happy. I still have a tweak or two to do. It’s been mentioned the all white background is a little too bright so I might tone that down a bit.

Thanks
I just noticed an odd glitch. When you click on the little mailbox icon at the top of the page it just reloads the homepage instead of talking you to your mailbox. The only way to get to the mailbox is via the user profile. Not sure if anyone else has this? I’m browsing on an IPhone.

fa147
Posts: 906
Joined: Thu Aug 08, 2019 1:25 pm
Location: London / United Kingdom

Re: PHP Forum Update - Thank you

Post by fa147 » Fri Mar 06, 2020 6:14 am

Abu Dhabi Dude wrote:
Thu Mar 05, 2020 10:36 pm

I just noticed an odd glitch. When you click on the little mailbox icon at the top of the page it just reloads the homepage instead of talking you to your mailbox. The only way to get to the mailbox is via the user profile. Not sure if anyone else has this? I’m browsing on an IPhone.
ADD - I don’t have a problem on my iPhone, first touch on the inbox takes me to the inbox. Does the same happen if you pinch and zoom to the inbox icon first?
I-Pace MY20 HSE, Corris Grey, Ebony/Ebony Interior, 20” Grey & Diamond Turned, Panoramic Roof
IMC: S20A_20.16.5-536345 | Telematics: 16.2 | Map 08.030.0106.0154
Home Charging: Zappi 2.0

fa147
Posts: 906
Joined: Thu Aug 08, 2019 1:25 pm
Location: London / United Kingdom

Re: PHP Forum Update - Thank you

Post by fa147 » Fri Mar 06, 2020 6:16 am

Rob wrote:
Thu Mar 05, 2020 9:28 pm
No problem, glad you’re happy. I still have a tweak or two to do. It’s been mentioned the all white background is a little too bright so I might tone that down a bit.

Thanks
I think this is great because the text is sharp and clear. Equally I don’t know what the toned down version would look like so happy to give you feedback once you made the change. Or do you want to take a few pictures of what it might look like and we can comment, if you’d like.
I-Pace MY20 HSE, Corris Grey, Ebony/Ebony Interior, 20” Grey & Diamond Turned, Panoramic Roof
IMC: S20A_20.16.5-536345 | Telematics: 16.2 | Map 08.030.0106.0154
Home Charging: Zappi 2.0

Abu Dhabi Dude
Posts: 449
Joined: Sun Feb 02, 2020 9:34 pm
Location: United Kingdom

Re: PHP Forum Update - Thank you

Post by Abu Dhabi Dude » Fri Mar 06, 2020 8:17 am

fa147 wrote:
Fri Mar 06, 2020 6:14 am
Abu Dhabi Dude wrote:
Thu Mar 05, 2020 10:36 pm

I just noticed an odd glitch. When you click on the little mailbox icon at the top of the page it just reloads the homepage instead of talking you to your mailbox. The only way to get to the mailbox is via the user profile. Not sure if anyone else has this? I’m browsing on an IPhone.
ADD - I don’t have a problem on my iPhone, first touch on the inbox takes me to the inbox. Does the same happen if you pinch and zoom to the inbox icon first?
Still does the same thing when I zoom right in. If it’s just affecting me then no big deal. I know the solution at least. Odd for it to not affect everyone the same way but I can live with it!

Post Reply